Снимка БулфотоКанцлерът на Германия разкри пред своите сънародници кога на всички

...
Снимка БулфотоКанцлерът на Германия разкри пред своите сънародници кога на всички
Коментари Харесай

Меркел: На всички германци ще бъде предложена ваксина срещу ковид до края на лятото

Снимка Булфото

Канцлерът на Германия разкри пред своите сънародници по кое време на всички от тях ще бъде препоръчана ваксина против ковид. Ангела Меркел съобщи, че страната ще може да предложи ваксина против COVID-19 на всички свои жители до края на лятото.

Преди срещата довечера с производителите на ваксини Меркел означи, че темповете на снабдяване на ваксини може да варира според от производителите, само че акцентира, че както в най-лошия сюжет, по този начин и в най-хубавия случай, крайният период до края на лятото е малко евентуално да бъде изместен.

Германският канцлер отбрани " по-бавната " имунизация против ковид в Европейския съюз, като съобщи, че има " основателни аргументи " за това движение, съобщи Франс прес.

" Преговорите се проточиха по въпроса за отговорността, като Европейски Съюз искаше да подсигурява, че фирмите ще се съгласят ", сподели тя. По същия метод Европейски Съюз избра да не жертва отбраната на данните, за разлика от Израел, който предложи данни за своята акция за имунизация в подмяна на дози от имунизацията на BioNTech/Pfizer, означи още Меркел.

" Вярно е, че в някои райони темпото на имунизация стана по-бавно, само че имаше основателни аргументи то да бъде по-бавно “, сподели немският канцлер, написа bnr.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР